WHERE

Кликни тука и внесете го вашиот субјект бесплатно >>

Дион

Контакт Телефон: + 389 2 310 10 30 | +389 70 355 655
http://dion.com.mk/

Опис

Поминете дел од Вашето време во прекрасниот амбиент на ресторанот Дион, сместен во самиот центар на градот, покрај кејот на реката Вардар. Располагаме со богата понуда на пијалаци, јадења и специјалитети од домашната и интернационалната кујна како и со кетеринг сервис. Располагаме со 200 места за седење во внатрешниот дел и дополнителни 70 места за седење на комплетно загреаната летна тераса.

Специфики

Кујна и вид: Интернационални
Капацитет: Број на места (внатре): 180 | Број на места (надвор): 50
Работно време: 08:00 - 24:00/ 08:00 - 01:00
Карактеристики: Промоции, Тематски вечери, Прослави, Тераса, Кетеринг, WiFi
Начин на плаќање: Master Card, Visa, Maestro

Локација

Скопје, Македонија
Кеј 13-ти Ноември, Скопје

Коментари

 

ПОПУЛАРНО


Booking.com