WHERE

Кликни тука и внесете го вашиот субјект бесплатно >>

Калабалак

Контакт Телефон: + 389 2 6091 114

Опис

Место кое зближува, кој еднаш кој дошол сигурно ќе се врати. Лоциран е во центарот на Скопје позади основното училиште 11 Октомври. Нашата мисија е вашето максимално уживање во друштво на најблиските пријатели или деловни партнери. Тоа ви го овозможуваме со добра музика широк спектар на пива и други пијалоци, како и вкусно приготвена храна.

Специфики

Кујна и вид: Национални, Интернационални
Капацитет: Број на места (внатре): 50 | Број на места (надвор): 70
Работно време: 08:00 - 24:00/01:00
Карактеристики: Тематски вечери, Бизнис ручеци, Прослави, Тераса, Жива музика, Кетеринг
Начин на плаќање: Visa, Master Card

Локација

Скопје, Македонија
Ул. Пролет 1а, Скопје

Коментари

 

 

ПОПУЛАРНО


Booking.com