WHERE

Кликни тука и внесете го вашиот субјект бесплатно >>

Маракана

Контакт Телефон: + 389 2 3221 548 | + 389 2 3223 226
Email: marakanatiglio@yahoo.com

Опис

Во средиштето на Градскиот парк во Скопје, меѓу пријатните зеленила, со модерен и елитен стил, ќе Ве привлече ресторанот "Маракана". Тука ќе бидете секогаш убаво пречекани и беспрекорно послужени со италијански специјалитети, уникатни морски плодови и риба.  Ресторанот располага со две сали (во непосредна комуникација) со 150 места за седење, а наедно нуди можност за коктел-забави до 500 гости. 

Специфики

Кујна и вид: Интернационални
Капацитет: Број на места (внатре): 50 | Број на места (надвор): 100
Работно време: 10:00 - 24:00/ 10:00 - 01:00
Карактеристики: Промоции, Бизнис ручеци, Прослави, Жива музика, Паркинг, Кетеринг
Начин на плаќање: Master Card, Visa, Maestro

Локација

Скопје, Македонија
Градски Парк бб, Скопје

Коментари

 

 

ПОПУЛАРНО


Booking.com