WHERE

Кликни тука и внесете го вашиот субјект бесплатно >>

Кај Ефто

Контакт Телефон: + 389 2 3 120 079 | +389 75 444 107

Опис

Вкусете ги нашите специјалитети, напијте се чаша две и уживајте КАЈ ЕФТО. Далеку од градкиот метеж, во извнореден при­ја­тен амбиент, на влезот во градскиот парк, во ресторанот "Кај Ефто" нашите гот­ва­чи ќе Ви го при­готват најдоброто од тра­ди­ционалната и интернационална кујна и ќе ги задоволат сите Ваши гурмански пот­ре­би. Ве покануваме да поминете дел од Вашето вре­ме покрај каминот и прекрсната ат­мо­сфе­­ра на нашиот ресторан, а во топлите де­но­ви нашата тераса покрај фонтаната ви ну­ди засолниште од брзиот и стресен живот.

Специфики

Кујна и вид: Национални, Интернационални
Работно време: 09:00 - 12:00/01:00
Карактеристики: Промоции, Бизнис ручеци, Прослави, Тераса, Место за пушење, Паркинг, Кетеринг

Локација

Македонија
Градски парк, Скопје

Коментари

 

ПОПУЛАРНО


Booking.com