WHERE

Кликни тука и внесете го вашиот субјект бесплатно >>

Клуб ресторан МКЦ

Контакт Телефон: + 389 2 609 0606
Email: vlatko@clubmkc.com
https://www.facebook.com/MKCclub/

Опис

Единствен клуб ресторан во Скопје, со добра лапачка од 08 до 24:00, добро музиче, вечерни настани-концерти на многу интересни бендови и Dj-и (World music, Jazz, Rock, Современа алтернатива, електроника), одлично место за поромоции, приватни журки, видео проекции.

Специфики

Кујна и вид: Интернационални
Капацитет: Број на места (внатре): 130 | Број на места (надвор): 20
Работно време: 08:00 - 24:00/01:00
Карактеристики: Промоции, Тематски вечери, Бизнис ручеци, Прослави, Амбиент, Топ локација, Жива музика, Паркинг, Достава, WiFi
Начин на плаќање: Visa, Master Card

Локација

Скопје, Македонија
Кеј Димитар Влахов 15, Скопје

Коментари

 

ПОПУЛАРНО


Booking.com