WHERE

Кликни тука и внесете го вашиот субјект бесплатно >>

Чун

Контакт 046 255 603

Опис

Оној што еднаш дошол, сигурно ќе се врати повторно! 

"ЧУН" е еден од најубавите ресторани, во кој ќе уживате во традиционалниот охридски амбиент и во вкусната и квалитетна храна. Лоциран во центарот на Охрид, покрај самото езеро, "ЧУН" е препознатлив по гостропримството и по интимната атмосфера, која навистина зближува. Нашата мисија е Вашето максимално уживање во друштво на најблиските, пријателите или на деловните партнери. Тоа ви го овозможуваме со беспрекорната услуга, со македонската музика и со вкусната храна и одличното вино. Во опуштена атмосфера, уживајте во специјалитетите на националниот ресторан "ЧУН" залеани со чашка добро македонско вино!

Специфики

Кујна и вид: Национални, Интернационални
Капацитет: Број на места (внатре): 38 | Број на места (надвор): 90
Работно време: 10:00 - 24:00/ 10:00 - 01:00
Карактеристики: Промоции, Бизнис ручеци, Прослави, Тераса, Традиционален, Место за пушење, Топ локација, Прекрасна глетка, Покрај вода, Жива музика, WiFi
Начин на плаќање: Master Card, Visa, Maestro

Локација

Охрид, Македонија
Ул. Коста Абраш бр.4, Охрид

Коментари

 

 

ПОПУЛАРНО


Booking.com