WHERE

Кликни тука и внесете го вашиот субјект бесплатно >>

Милениум Палас

Контакт 046 263 361

Опис

Ресторанот Милениум Палас е во склоп на истоимениот хотел Ми­ле­ни­ум Палас (види тука) и е со капацитет од 160 лица и тераса со капацитет од 100 лица. Сместен е на брегот на прекрасното Охридско езеро, а од стариот дел на градот Ве де­ли само кратка, при­јатна прошетка. Независно дали се работи за организирање гала свечености или банкети, коктел за­ба­ви, деловни приеми Ви возможуваме врвна услуга.  На­цио­налната и ин­терна­цио­нал­ната кујна е надополнета со пре­красен поглед кон езе­рото, посебно на зај­ди­сонце. 

Вински бар 

Винскиот бар во склоп на хотелот “Милениум Палас“ Ви овоз­мо­жува пријатен амбиент во македонски традиционален стил со голем избор на домашни вина, комбинирани со пикантни сирења и пршути. По долгите прошетки по Охридското крај­бреж­је, овој пријатен амбиент ќе го надополни Вашиот впечаток од гостопримството на овој град.

Специфики

Кујна и вид: Национални
Капацитет: Број на места (внатре): 160 | Број на места (надвор): 100
Работно време: 08:00 - 24:00/01:00
Карактеристики: Промоции, Бизнис ручеци, Прослави, Тераса, Жива музика, Кетеринг, WiFi
Начин на плаќање: Visa, Master Card, American Express

Локација

Охрид, Македонија
Кеј Маршал Тито бб, Охрид

Коментари

 

 

ПОПУЛАРНО


Booking.com