WHERE

Кликни тука и внесете го вашиот субјект бесплатно >>

Далга

Контакт Tel: +389(0) 46 255 999
Email: dalga_restoran@yahoo.com

Опис

Ресторанот "Далга" е сместен во стариот дел на градот Охрид. Внатрешноста на ресторанот восхитува со автентична среденост на стара охридска куќа, со многу убави, врдени антички сувенири. Престојот во ресторанот "Далга" е ретка можност да се почувствува мирисот на езерските води помешан со пријатните мириси на разните специјалитети кои доаѓаат од кујната во ресторанот. Во "Далга" ќе бидете љубезно пречекани и послужени со најдобрите рибни специјалитети и секој друг вид специјалитет од интернационалната кујна, со сите видови алкохолни и безалкохолни пијалаци. Со својата пријатна и смирена атмосфера, ресторанот "Далга" може да Ви овозможи пријатни деловни разговори покрај Охридското Езеро, а секако и едноставни, неофицијални разговори со Вашите пријатели. 

Терасата на ресторанот се наоѓа на самиот брег на Охридското Езеро, што му дава посебна привлечност на овој локал.

 

Специфики

Кујна и вид: Национални
Капацитет: Број на места (внатре): 55 | Број на места (надвор): 70
Работно време: 10:00 - 24:00/ 10:00 - 01:00
Карактеристики: Промоции, Бизнис ручеци, Прослави, Тераса, Амбиент, Покрај вода, Жива музика, WiFi
Начин на плаќање: Master Card, Visa, Maestro

Локација

Охрид, Македонија
Ул. Коста Абраш бр.3, Охрид

Коментари

 

 

ПОПУЛАРНО


Booking.com