WHERE

Кликни тука и внесете го вашиот субјект бесплатно >>

Билјанини Извори

Контакт Tel: +389(0) 46 266 816
Email: biljaniniizvori@t-home.mk

Опис

Сместен до најпознатите и најопеаните симболи на Охрид, Билјанините Извори, истоимениот ресторан Ви нуди богат избор на традиционална македонска и интернационална кујна. Вкусете го виното со традиција, плод на зрелите гроздови зрна од македонското сонце, создадено за уживање, задоволство и пријателство. Почуствувајте го единствениот амбиент за Вашите свадби, коктел забави, годишни и романтични вечери, под крошните на старите чинари, низ жуборот на ладната изворска вода. 

Специфики

Кујна и вид: Национални, Интернационални
Капацитет: Број на места (внатре): 100 | Број на места (надвор): 300
Работно време: 08:00 - 24:00/ 08:00 - 01:00
Карактеристики: Промоции, Бизнис ручеци, Свадби, Прослави, Тераса, Амбиент, Традиционален, Погоден за деца, Место за пушење, Топ локација, Покрај вода, Жива музика, Паркинг, Кетеринг, Достава, WiFi
Начин на плаќање: Master Card, Visa, Maestro

Локација

Охрид, Македонија
Билјанини извори, Охрид

Коментари

 

ПОПУЛАРНО


Booking.com