WHERE

Кликни тука и внесете го вашиот субјект бесплатно >>

Годилион

Контакт Моб: +389 77 698 254
https://www.facebook.com/GodilionS

Опис

GODILION е фирма која е единствена на пазарот според понудата. Ние ви нудиме рачно изработени предмети за ентериерно и екстериерно уредување на вашиот дом или работно место, но нашата понуда не завршува тука. Исто така нудиме и комплетен асортиман за вашата цвеќара, гифт шоп, ресторан или хотел, а имаме и серија на производи наменети за вашето милениче. Меѓу другото ние сме единствена фирма која нуди рачно пишувани покани за свадби, приеми и слични свечености, а воедно и комплетна цветна декорација на настанот. За да бидете во тренд со светските текови, кај нас може да нарачате и Save the Date магнети кои ќе бидат со дизајн по ваша желба или со дизајн кој ќе го осмислите заедно со нашите дизајнери, а ќе соодветствува со вашиот стил.

Останати производи и услуги кои ги нуди Годилион: изработка на карикатури, изработка на портрети, новогодишна декорација, лустери, вазни, порцелан, свеќници, магнети, корпи, накит, свадбена декорација, покани, цветни аранжмани, цвеќарска опрема, декоративни предмети, гипсени релјефи, уметнички фотографии, уметнички слики, мојот миленик, женски чанти, дом и домаќинство, фенг шуи, религиски предмети.

Специфики

Дејности&производи: Гифт-шоп, Галерии, Сувенири, Икони, Цвеќарници, Џиџимиџарници

Локација

Скопје, Македонија
Васил Ѓоргов 20/16

Коментари

 

 

ПОПУЛАРНО


Booking.com