WHERE

Кликни тука и внесете го вашиот субјект бесплатно >>

Анастас Дудан

Контакт Тел: +389 46 264 804
Моб: +389 70 501 573
http://www.anastasdudan.com.mk/

Опис

Рачна изработка на експонати со мотиви од Македонско културно наследство, почнувајки од пред наша ера, па се до поново време. Овие експонати се прикладни како подароци за секакви приватни како и деловни пригоди. Експонатите се изработени од метал: бакар, сребро и др., позлата, посребра. Овие експонати се прикладни и за туристите кои го посетуваат Охрид и Македонија, бидејќи преку нив се одсликува нашето богато културно минато.

Специфики

Дејности&производи: Галерии, Сувенири, Етно-продавници

Локација

Охрид, Македонија
Јане Сандански 14

Коментари

 

 

ПОПУЛАРНО


Booking.com