WHERE

Кликни тука и внесете го вашиот субјект бесплатно >>

Wedding Art

Контакт Mобилен. +38976711527
https://www.facebook.com/WeddingArtDesignMacedonia/

Опис

Wedding Art е ателје чија примарна цел е да го оплемени просторот и овозможи надополнување според вашите идеи за една поинаква атмосфера на вашата венчавка. Нашето аталје изработува бонбони, китенки, цветни аранжмани и преубави бидермаери кои се неизоставен дел од секоја свадба.

Креираме свадби со искрени емоции! 

Специфики

Дејности&производи: Организатори
Асортиман: „Wedding Art“ изработува бонбони, китенки, цветни аранжмани и бидермаери кои се неизоставен дел од секоја свадба.

Локација

Скопје, Македонија

Коментари

 

ПОПУЛАРНО


Booking.com