WHERE

Кликни тука и внесете го вашиот субјект бесплатно >>

Marina Belle

Контакт Моб: +389 76 606 999
https://www.facebook.com/MarinaBelleAtelier/

Опис

Рачна изработка на венчаници, свечени тоалети и коктел фустани.

Специфики

Дејности&производи: Венчаници
Асортиман: Венчаници, свечени тоалети и коктел фустани.

Локација

Македонија
Митрополит Теодосиj Гологанов 39/2, локал 3

Коментари

 

ПОПУЛАРНО


Booking.com