WHERE

Кликни тука и внесете го вашиот субјект бесплатно >>

Бутик за венчаници Ванеса

Контакт Моб: +389 78 441 047
https://www.facebook.com/vencanici.vanesa/

Опис

Дозволете ни вашиот најубав ден да остане незаборавен и раскажуван засекогаш. Бутик за венчаници „Ванеса" ви нуди најголем избор на венчаници по систем на нарачки и порачки. Секоја венчаница е приказна за себе и сон на секоја идна невеста. Вашата насмевка и вашето задоволоство се наша најголема награда и најголем мотив.

Специфики

Асортиман: Венчаници.

Локација

Скопје, Македонија
ТЦ Бисер

Коментари

 

ПОПУЛАРНО


Booking.com