WHERE

Кликни тука и внесете го вашиот субјект бесплатно >>

Ариза

Контакт Моб. +38975894840
https://www.facebook.com/Ariza119

Опис

Ариза: биди штосен на кирилица!

Зборот „ариза“ е стар, македонски архаичен збор чие значење совршено ја објаснува целата замисла на Ариза, а тоа е да се подари. Нашата цел и замисла е да воведеме еден поинаков тренд на подарување, соопштување вести, посакување на среќен роденден, искажување на љубов, па дури и честитање на среќен брак и се тоа испишано на бебешко боди за носење или врамување на спомените од првите денови на бебето во производот наречен Спомен во рамка!

Штосни и уникатни дизајни наменето за најмалите и најслатките, а тоа се бебињата и децата. Од уникатно парче гардероба кое ќе биде лично, ќе говори нешто за бебето кое го носи или ќе каже нешто за неговите родители, до планирање во подарувањето. Имаме многу причини за подарување, уште повеќе чувства за искажување, а не секогаш има време да се смисли и најде совршен и уникатен подарок кој ќе биде уште повеќе личен.

Затоа сме ние тука!

Специфики

Дејности&производи: Организатори
Асортиман: Подароци за новороденчиња и бебиња, родендени

Локација

Скопје, Македонија
Контакт преку Фејсбук и на телефон

Коментари

 

ПОПУЛАРНО


Booking.com