WHERE

Кликни тука и внесете го вашиот субјект бесплатно >>

Мели

Контакт Tел. +38923245756 | +38970790060 | +38971205561
www.flowershopmeli.mk

Опис

Цвеќара Мели, веќе 26 години посветено и со задоволство ја работи најкреативната работа на светот, а тоа е аранжирање на прекрасни мали и големи уметнички дела , создадени од егзотични и фасцинантни видови на цвеќе. Со особено задоволство и внимание креираме прекрасни бидермаери и секакви видови свадбени аранжмани , кои се препознатливи и секогаш оригинални. Како и од првиот ден ентузијазмот никогаш , не не напушта и секогаш се трудиме да ги задоволиме најразличните вкусови на нашите ценети клиенти. Имаме секојдневно голем избор на подготвени свежи буќети , аранжмани , голем избор на саксиско цвеќе , декоративни здели и саксии . И секако нашиот нов wedding show room , во кој можете да погледнете прекрасни декорации за венчавки. Вистинска гордост ни се бидермаерите кои ги изработуваме.

Доколку сакате да купувате цвеќе , од удобноста на Вашиот дом погледнете ја нашата online продавница www.flowershopmeli.mk

Секој ден е нив предизвик !

Со љубов , Цвеќара Мели

Специфики

Дејности&производи: Организатори
Асортиман: Бидермаери, свежи букети, секакви видови свадбени аранжмани, саксиско цвеќе , декоративни здели , саксии, декорации за венчавки
Работно време: Пон-Пет : 08.00 - 22.00 Сабота-Недела : 08.00 - 22.00

Локација

Скопје, Македонија
ул.Франклин Рузвелт бр.20

Коментари

 

ПОПУЛАРНО


Booking.com