WHERE

Кликни тука и внесете го вашиот субјект бесплатно >>

TESORO

Контакт Тел: +389 2 3133 330
https://www.facebook.com/tesoroskopje/

Опис

TESORO е единствената продавница во Македонија со екслузивен италијански накит. TESORO располага со накит и часовници од познатите брендови како: Roberto Bravo Collection, Armani и Burberry Watches, Regold Vitreous Collection, Regold Earth Collection, Il Bernardo Shining, Moonlight Collections, Hugo Boss watches, D&G, Guess.

Специфики

Дејности&производи: Накит, Часовници
Асортиман: Италијански накит и часовници од познати брендови.
Работно време: Пон-пет: 10.00 - 21.00, сабота: 10:00 - 16:00

Локација

Скопје, Македонија
Никола Вапцаров 4

Коментари

 

ПОПУЛАРНО


Booking.com