WHERE

Кликни тука и внесете го вашиот субјект бесплатно >>

SoShi accessories

Контакт Моб: +389 70 641 647
https://www.facebook.com/SoShiAccessories/

Опис

SoShi accessories се рачни изработки на накит, создадени од ткаенини, чипки, копчиња и разни материјали кои претставуваат моментална инспирација за новото парче. Креативениот концепт на накитот го формираат весели и изразити бои, играта со материјали, дизајнот и модерниот винтиџ стил. SoShi accessories kids е серијата рачно изработен накит за најмалите, со детски, живописни дизајни.

Изработени од Ана Петровска

Специфики

Дејности&производи: Накит
Асортиман: Рачно изработен накит, линија на накит за деца.

Локација

Скопје, Македонија
Интернет

Коментари

 

 

ПОПУЛАРНО


Booking.com