WHERE

Кликни тука и внесете го вашиот субјект бесплатно >>

My Precious

Контакт Моб: +389 75 681 994
https://www.facebook.com/jewelryMyPrecious

Опис

Ателјето My Precious – местото каде што желбите стануваат реалност, местото каде што совршенството е носливо и видливо со голо око, местото каде што убавината на дамите и накитот се’ едно, место во кое на секоја „зависничка“ од уникатен накит и застанува здивот. 

Art and Filigree Jewelry created by Elena Popovska

Специфики

Дејности&производи: Накит
Асортиман: Накит
Работно време: Пон-чет: 12:00 - 15:00, 17:00 - 20:00, петок: 12:00 - 15:00

Локација

Скопје, Македонија
Васил Ѓоргов 29-2/ лок.13

Коментари

 

ПОПУЛАРНО


Booking.com