WHERE

Кликни тука и внесете го вашиот субјект бесплатно >>

La Martina Monroe

Контакт Моб: +389 71 269 078
https://www.facebook.com/LaMartinaMonroe/

Опис

Изработка по ваша желба и моја креација: венчиња, траки и венци за коса, стегачи, шноли, беџови, уникатни, рачно изработени додатоци за во коса. По ваша желба, а моја идеја :) Every rose has a story to tell. . .

За нарачки и се што Ве интересира може да ме исконтактирате со порака во инбокс на Фејсбук страната. Венчињата се изработуваат од 7 до15 дена максимум, нарачајте со време!

Специфики

Дејности&производи: Накит
Асортиман: Рачно изработени украси и додатоци за коса.

Локација

Скопје, Македонија
Интернет

Коментари

Loading...

 

ПОПУЛАРНО

WHERE CITY GUIDE

Хотелот "ОАЗА" е лоциран во самото градско подрачје на градот Штип. ...
Матка е прекрасен локалитет, споменик на природата и културата. Се наоѓа недалекѕ од Скопје. ...
Ресторанот Градска Кафеана се наоѓа на Широк сокак.
Хотелот се наоѓа во Лагадин, на самиот брег на Охридското езеро во подножјето на планината Галичица. ...
Во атарот на село Нежилово на реката Бабуна се наоѓа рибникот на пастрмка Нежилово ...