WHERE

Кликни тука и внесете го вашиот субјект бесплатно >>

Ines Jewelry

Контакт Фејсбук
https://www.facebook.com/inesjewellery/

Опис

Ines Jewelry е рачно изработен накит, кој постои веќе две години и се надеваме дека ќе постоиме уште долго, исполнувајќи ги желбите на клиентите. Секоја креација е рачно изработена, уникатна. Накитот може да се изработи од: метал, пластика, дрво, полудраги камења.

Специфики

Дејности&производи: Накит
Асортиман: Рачно изработен накит.

Локација

Скопје, Македонија
Интернет

Коментари

 

 

ПОПУЛАРНО


Booking.com