WHERE

Кликни тука и внесете го вашиот субјект бесплатно >>

Dori Jewelry

Контакт Фејсбук
https://www.facebook.com/dorijewelry1

Опис

Рачна изработка на уникатен накит. Секое парче накит е изработено со многу љубов и уникатни детали како би биле единствени. 

Специфики

Дејности&производи: Накит
Асортиман: Рачно изработен накит.

Локација

Скопје, Македонија
Интернет

Коментари

 

 

ПОПУЛАРНО


Booking.com