WHERE

Кликни тука и внесете го вашиот субјект бесплатно >>

Демониум

Контакт Телефон: +389 70 313 448
https://www.facebook.com/daemoniumbymagdalenadimkovska/

Опис

Магдалена Димковска е млад дизајнер кој позади себе има шеснаесет групни изложби, една самостојна изложба и две групни ревии. Своите ангажмани ги надополнува и со учество во организацијата на FWSK изминатите 4 сезони. Вниманието го насочува на дизајн на накит и модни аксесоари (чанти, чевли), има две авторски колекции. На почетокот на 2014 година го формира брендот Daemonum. Инспирацијата во дизајните на Магдалена воглавно е задржана на минимализмот и геометријата,материјалот на изработка е плексиглас и метал, а производите со својата авангардност и несекојдневност се наменети за сите жени со префинет вкус.

Специфики

Дејности&производи: Накит, Чанти
Асортиман: Накит и модни аксесоари (чанти, чевли).
Работно време: Понеделник - недела: 24/7

Локација

Скопје, Македонија
online shop

Коментари

 

ПОПУЛАРНО


Booking.com