WHERE

Кликни тука и внесете го вашиот субјект бесплатно >>

Ani Jewelry Designs

Контакт Фејсбук
https://goo.gl/oWyQzz

Опис

Млад уметник од чии раце се создава маѓија. Талентирана и посветена на накитот кој го изработува. Говориме за несекојдневен накит, кој неможе да се најде во било која продавница за аксесоари. Уникатна и рачна изработка проследена со неброени часови на  уметничко творење. Анита Несторовска претставува синоним за нешто ново на македонскиот пазар, мода и желба да се издвои од морето на еднообразие. МОЈДЕН ужива во секое едно парче создадено од вештите раце на Несторовска. Уживајте и Вие во галеријата.

Специфики

Дејности&производи: Накит
Асортиман: Рачно изработен накит.

Локација

Скопје, Македонија
Интернет

Коментари

 

 

ПОПУЛАРНО


Booking.com