WHERE

Кликни тука и внесете го вашиот субјект бесплатно >>

Дока

Контакт +389 76 457 980

Опис

DOCA е бренд со 20 годишна традиција кој е во чекор со женските модни трендови застапен со голем асортиман на чанти, обувки и сите останати модни додатоци. Генерален застапник и дистибутер за Република Македонија - ЕЛ ДЕКОР Дооел Скопје 

Контакт за големопродажба: 075/438-887 | 075/484-166

Специфики

Дејности&производи: Обувки, Бижутерија, Чанти, Марами и шешири, Останато
Асортиман: Женски чанти, обувки и сите видови на модни додатоци.

Локација

Скопје, Македонија
ул. Васил Ѓоргов б.б. ТЦ Зебра

Коментари

 

ПОПУЛАРНО

WHERE CITY GUIDE

Хотел Бела Куќа и Бистро Бар се наоѓа во строгиот центар на градот на 30 метри од Широк сокак ...
Место кое зближува, кој еднаш кој дошол сигурно ќе се врати.
Хотелот "ОАЗА" е лоциран во самото градско подрачје на градот Штип. ...
Holiday Inn Skopje e хотел од висока категорија кој работи како дел од ланецот хотели Holiday Inn. ...
Националниот ресторан "МАКЕДОНСКА КУЌА" е најафтентичното обележје на македонскиот дух во угостителството. ...