WHERE

Кликни тука и внесете го вашиот субјект бесплатно >>

Русевска дизајн

Контакт Моб: +389 78 497 203
https://www.facebook.com/Rusevskadesign/

Опис

Она што е важно и примарно за Русевска дизајн е фактот што секое парче накит е рачно изработено. Секој веќе изработен модел е подложен на промени и модификации, се зависно од желбата и барањата на клиентот ( се мисли на боја, должина како и составни елементи). Работилницата Русевска дизајн работи на дополнителен принцип, каде клиентот може да испрати фотографија со желба каков тип на накит посакува, и за истиот да се обави натамошен договор за негова реализација. Достава низ целата територија на Република Македонија (но и надвор од границите на републиката). Наша тенденција е да сме во чекор со модата кога станува збор за накитот и единствена цел е да сме поинакви од останатите.

Специфики

Дејности&производи: Накит
Асортиман: Рачно изработен накит.

Локација

Скопје, Македонија
Интернет

Коментари

 

 

ПОПУЛАРНО


Booking.com