WHERE

Кликни тука и внесете го вашиот субјект бесплатно >>

Машнички за деца

Контакт Фејсбук
https://www.facebook.com/masnicki.zadeca

Опис

Сакате Вашето дете да е посебно секој ден? Убавината е во малите додатоци кои ја чинат големата слика ... Овозможете му на Вашето дете да го гради својот стил уште од мали нозе ... Секој ден е прилика да заблеска со посебните рачно изработени аксесоари. Машнички за деца е во тек со трендовските тенденции и се труди да ги задоволи и најпребирливите клиенти. За малите принцези изработки од розеви палети, тантела, бисерчиња, кристали ...изборот е неограничен! За момчињата одлични џентлменски кравати за секој настан од годината. Па, што чекате ? 

Специфики

Дејности&производи: Накит, Останато
Асортиман: Машни, венчиња и украси за коса, машни за момчиња

Локација

Скопје, Македонија
Интернет

Коментари

 

 

ПОПУЛАРНО


Booking.com