WHERE

Кликни тука и внесете го вашиот субјект бесплатно >>

Јувелир - накит и часовници

Контакт Тел: +389 32 385 585
https://goo.gl/tZdl3R

Опис

Салон за накит и часовници како и сопствен сервис за истите. Вршиме промена на батерии, откуп на старо злато или  замена за производите со кои располагаме.

 

Специфики

Дејности&производи: Накит, Златари, Часовници
Асортиман: Накит, часовници, поправки.
Работно време: Пон-пет : 09.00 - 20.00

Локација

Штип, Македонија
Кузман Јосифовски 10

Коментари

 

 

ПОПУЛАРНО


Booking.com