WHERE

Кликни тука и внесете го вашиот субјект бесплатно >>

Златара Квин

Контакт Моб: +389 70 678 085
Моб: +389 70 772 226
https://www.facebook.com/zlatara.kvin

Опис

Златара Квин, над дваесет години со Вас. Од пребогата понуда Ви нудиме уникатни синџири, (од бело и жолто злато исребро) обетки, сваровски, прстени, привезоци, бувкално се што можете да замислите и да посакате. Ваша желба е наш најголем индикатор во работата. Традиција, кавалитет и многубријни задоволни муштерии, се наша гаранција и задоволство да продолжиме и понатаму да работиме за Вас. Кај нас убавото се претвора во магија.

Специфики

Дејности&производи: Накит
Асортиман: Златен и сребрен накит и накит со Сварофски елементи.
Работно време: Пон-пет: 09:00 - 20:00, сабота: 09:00 - 16:00 pm

Локација

Куманово, Македонија
Гоце Делчев 42

Коментари

 

 

ПОПУЛАРНО


Booking.com