WHERE

Кликни тука и внесете го вашиот субјект бесплатно >>

Тила

Контакт Тел: +389 48 436 240
Моб: +389 70 738 725
Моб: +389 72 212 019
http://www.tilla.mk

Опис

Tilla stylish kids wear е македонски детски бренд кој уште од самиот почеток е наменет за девојчиња и момчиња од 6 месеци до 12 години. Визијата на Tilla, преку производниот процес и строгите проверки на квалитет е вткаена во своите креации со својот препознатлив израз, почнувајќи од дизајнот преку изборот на материјали па се до самата конструкција на моделот. Брендот Tilla , како и неговото име, има уникатен и трендовски стил. Уште од самиот почеток Tilla е наменета за деца кои се разиграни, динамични, природни. Tilla може да се опише како синтеза на светли, разнобојни и современи модни елементи. Таа ја изразува забавната, природната , разиграната и свежа перспектива на светот. Секогаш несекојдневни, моделите на Tilla се претставени во рамките на 4 сезони во годината со величински опсег од 98 - 152 i Tilla mini od 68 - 98. Tilla поседува свој e-shop, на кој можете да ги извршите Вашите нарачки и истите да бидат доставени до Вашиот дом.

Специфики

Дејности&производи: Бутик, Облека и обувки, Бебешка опрема

Локација

Прилеп, Македонија
ул. 11 октомври б.б. ( Табана )

Коментари

 

ПОПУЛАРНО


Booking.com