WHERE

Кликни тука и внесете го вашиот субјект бесплатно >>

Хотел Викторија

Контакт Tel.: +389 /2/ 3 107 600
Fax: +389 /2/ 3 107 610
http://hotelvictoria.com.mk/

Опис

Се наоѓаме во резиденцијалниот дел на Скопје, во мирно и пријатно оп­кру­жу­вање, на 1км од центарот на гра­дот, во подножјето на Водно. Нудејќи им на гостите мирна и пријатна ат­мо­сфе­ра, Хотел ВИКТОРИЈА е идеално мес­то за Вашите бизнис патувања и сос­та­ноци. Хотелот располага со 25 соби,летна тераса со капацитет од 20 седишта и ресторан. Сите соби се опремени со клима уред, централно греење, LCD кабелска те­ле­ви­зија, мини бар, директна те­ле­фо­н­ска линија, фен, модерно опремени ку­па­тила со туш кабина. Во ресторанот од затворен тип може да уживаат само нашите гости во кој се пос­лужува доручек на база шведска ма­са. Ресторанот е истовремено адап­ти­би­лен како са­ла за состаноци, со ка­па­ци­тет од 50 ли­ца

 

Специфики

Содржини: Ресторан, Сала за состаноци/прослави, Масажа, Тераса, Паркинг, Wi-Fi интернет, Телефон, LCD TV, Мини бар, Фен, Клима уред, Бања или туш, Собна услуга, Појадок во соба, Перална, Превоз до аеродром, Изнајмување на автомобили, Сеф
Број на соби: 25
Пријава 13:00 - 00:00
Одјава 00:00 - 21:00

Локација

Центар, Скопје, Македонија
Ул. Славе Деловски бр.18, Скопје, 2000

Коментари

 

 

ПОПУЛАРНО


Booking.com