WHERE

Кликни тука и внесете го вашиот субјект бесплатно >>

Хотел Премиер Центар

Контакт Tel: +389 (0)47 20 20 70 / +389 47 23 54 56
Fax: +389 (0)47 237 456
http://www.centar.premier.com.mk/

Опис

Хотел-ресторанот „Премиер Центар“ е смес­тен во централното град­ско под­­рач­­­је во објект со стара, тра­ди­цио­нал­на, ло­кал­на ар­хи­тек­ту­ра.

Об­јек­тот е ком­плетно реновиран и оп­ре­мен во 2010год. како сов­ре­мен хо­тел из­гра­ден по најнови стан­дар­ди. Располага со 19 соби и 1 апартман. Си­те соби се уредени со модерен ме­бел и по­се­дуваат клима уред, ТВ со кабелска, бе­жичен интернет, ку­па­ти­ло, а апар­т­ма­ни­те се со сопствени кујни.  Хотелот поседува и ресторанот е со капаците од 60 особи кој е достапен за организирање на Вашите веселби, кафитерија со капацитет од 30 особи и модерна пивница дизајнирана по тер­кот на светските со капацитет од 80 особи.

 

Специфики

Содржини: Ресторан, Конференциска сала, Паркинг, Wi-Fi интернет, TV, LCD TV, Фен, Клима уред, Бања или туш, Собна услуга
Број на соби: 20
Пријава 12:00 - 17:00
Одјава 07:00 - 10:00

Локација

Битола, Македонија
Стив Наумов бр.12, Битола

Коментари

 

 

ПОПУЛАРНО


Booking.com