WHERE

Кликни тука и внесете го вашиот субјект бесплатно >>

Хотел Шумски Фенери

Контакт Tel: +389 (0)47 293 030
Fax: +389 (0)47 293 131
E-mail: sfeneri@t-home.mk
www.sumskifeneri.com.mk

Опис

Сместен во пазувите на На­цио­нал­ни­от Парк Пелистер, хотелот Шум­ски Фенери, се наоѓа на 900м над­мор­ска височина, во најжи­во­пис­ни­от дел од парчето природа којшто може да се замисли во овој дел од државата.  Хотелот е на 4 километри од градот Битола и 25 километри од грчката граница. Фантастичните планински предели и чистиот воздух тука овозможуваат живописни позадина за релаксирачки одмор дизајнирани специјално за да одговараат на вашите потреби. Топлите бои и јасните линии создаваат пријатна атмосфера на мир и спокојство. Поседуваме 17 ексклузивни и ком­фор­ни соби од кои 4 апартмани, 9 дво­креветни и 4 едно­кре­ветни. Апартманите се состојат од дневна и од спална соба. Секоја соба рас­по­лага со комплетно опремено ку­па­тило со туш, ТВ, телефон, мини-бар, климатизер и прекрасен пог­лед на градот и долината, или на пла­­ни­ната. Пространиот ресторан од 120 се­диш­та со неговиот елегантен де­кор, нуди голем избор на на­цио­нал­на и интернационална кујна.

 

Специфики

Содржини: Ресторан, Тераса, Паркинг, Wi-Fi интернет, Телефон, LCD TV, Фен, Клима уред, Бања или туш, Перална, Превоз до аеродром
Број на соби: 17
Пријава 12:00 - 14:00
Одјава 10:00 - 12:00

Локација

Битола, Македонија
с.Трново бб, Битола

Коментари

 

 

ПОПУЛАРНО


Booking.com