Alexandra Italy

Контакт + 389 70 801 014

Опис

Нов бутик на познатиот женски бренд „Alexandra Italy“ во Кочани кој изобилува со производи кои се одликуваат со квалитет и софистицираност. Станува збор за бренд кој ги негува едноставните линии и кроеви со совршена рамнотежа, а производите кои што ги нуди на пазарот се произведени во Италија и ги исполнуваат барањата на современата бизнис жената, но и на девојките од помладата генерација. Брендот „Alexandra Italy“ е основан уште во далечната 1979 година од фамилијата Грава од Италија и истиот до ден денес е присутен во неколку Европски држави.

Специфики

Дејности&производи: Бутик, Брендови

Локација

Кочани, Македонија
Димитар Влахов бр.4

Коментари

 

ПОПУЛАРНО

WHERE CITY GUIDE

Хотелот Манастир е место каде што ќе најдете мир во кој се спојуваат телото и духот. ...
Пица ресторан во центарот на Битола.
Матка е прекрасен локалитет, споменик на природата и културата. Се наоѓа недалекѕ од Скопје. ...
Александар Палас, водечки хотел во Македонија, се наоѓа на десниот брег на реката Вардар во близина на градскиот парк. ...
Хотел Park Lakeside се наоѓа на околу 2,8 km од Античкиот театар во Охрид. Вклучува сончева тераса и отворен базен. ...