Зара

Контакт +38923087900 | +38923087901 | +38923087902
http://www.zara.com/

Опис

Продавница на шпанскиот бренд Zara која се наоѓа на приземјето во „Skopje City Mall“

Специфики

Дејности&производи: Бутик, Бутик-женски, Бутик-машки, Брендови
Асортиман: Машка, женска и детска облека

Локација

Скопје, Македонија

Коментари

 

ПОПУЛАРНО

WHERE CITY GUIDE

Хотелот Манастир е место каде што ќе најдете мир во кој се спојуваат телото и духот. ...
Пица ресторан во центарот на Битола.
Матка е прекрасен локалитет, споменик на природата и културата. Се наоѓа недалекѕ од Скопје. ...
Александар Палас, водечки хотел во Македонија, се наоѓа на десниот брег на реката Вардар во близина на градскиот парк. ...
Хотел Park Lakeside се наоѓа на околу 2,8 km од Античкиот театар во Охрид. Вклучува сончева тераса и отворен базен. ...