Карла Студио

Контакт Моб: +389 78 357 858
Моб: +389 77 904 502
https://www.facebook.com/karlastudio2

Опис

Karla Studio е сплет на современи и етно дизајни во областа на модата и современото живеење. Во срцето на старата скопска чаршија ќе го најдете Karla Studio - еден магичен испреплетен свет помеѓу модерното и традиционалното. Рачно изработен накит од благородни метали во филигран техника, како и комбинации на полудрагоцени камења со нови современи материјали. Во исто време уникатни парчиња гардероба од македонски и странски дизајнери, кои одлично одговараат со единствените парчиња накит. За сликата да биде потополна , кај нас ќе најдете и предмети за разубавување на домот, кои со особена љубов и внимание ги изработуваме само за Вас. Посетете не , сликата кажува повеќе од илјада зборови.

Специфики

Дејности&производи: Бутик, Модни креатори
Асортиман: Рачно изработен накит, облека од македонски и странски дизајнери
Работно време: Пон-пет: 10:00 - 19:00

Локација

Скопје, Македонија
Дрварска 11, Безистен

Коментари

 

 

ПОПУЛАРНО


Booking.com