Прокопие Ќаев

Контакт Моб: +389 71 475 001
https://www.facebook.com/kaevdesign
http://www.prokopiekaev.com/

Опис

Прокопие Ќаев е ново име на модната сцена. Ви нуди секаков вид на женска облека од висока мода, до прет-а-порте. Уникатни парчиња исполнети со уметност и модерен шарм.

Специфики

Дејности&производи: Бутик-женски, Модни креатори, Модно студио
Асортиман: Лични креации, креации по нарачка.

Локација

Скопје, Македонија
Интернет

Коментари

 

ПОПУЛАРНО


Booking.com