Роберт Ивановски

Контакт Контакт на Фејсбук
https://www.facebook.com/Mr.RobertIvanovski?fref=ts

Опис

Млад, ексцентричен и талентиран дизајнер. Роберт Ивановски е драматичен и во исто време инспиративен. Македонски дизајнер во подем кој креира  облека за машки и женски, а тука се и неизбежните  аксесоари.

Специфики

Дејности&производи: Бутик, Модни креатори, Модно студио
Асортиман: Oблека за машки и женски, модни додатоци.
Работно време: Понеделник - недела: 24/7

Локација

Скопје, Македонија

Коментари

 

ПОПУЛАРНО


Booking.com