WHERE

Кликни тука и внесете го вашиот субјект бесплатно >>

Hash Bar

Контакт Контакт побарајте во инбокс
https://www.facebook.com/hashbarskopje

Опис

Место за добра забава и најубавиот начос во градот.

Специфики

Дејност: Кафе барови, Клубови

Локација

Скопје, Македонија
Антоние Грубишиќ 2

Коментари

 

 

ПОПУЛАРНО


Booking.com