WHERE

Кликни тука и внесете го вашиот субјект бесплатно >>

Рок Кафана Рустикана 2.0

Контакт 075 478 134
https://www.facebook.com/rustikana2.0/

Опис

Рок Кафана Рустикана е за многумина спој на неспоивото за овие простори. Вкусна традиционална храна пропратена со звуци на рок, блуз, џез или соул. На нашето мени ќе најдете по нешто за секоја пригода и дел од денот. Омлет или чорба за појадок или трезнење, салата за со некоја ракија, поховани зезалици за со шприцер или секогаш свежо и вкусно месо испечено на жар кое идеално оди со ладно пиво. 

Специфики

Дејност: Кафеани
Карактеристики: Храна, After Work, Тераса, Место за пушење, Дизајн, Амбиент, Топ локација, Жива музика, ОК за миленичиња, Паркинг, WiFi

Локација

Скопје, Македонија
бул. Илинден бр. 94 (спорти Штала

Коментари

 

 

ПОПУЛАРНО


Booking.com