WHERE

Кликни тука и внесете го вашиот субјект бесплатно >>

Џез Ин

Опис

Jazz Inn е култно место во Охрид и еден од најпознатите џез клубови во Македонија. Се наоѓа во најубавиот дел на Стариот град, во непосредна близина на самото езеро ...

Специфики

Дејност: Џез клубови

Локација

Охрид, Македонија
Kosta Abras 74

Коментари

Loading...

 

ПОПУЛАРНО

WHERE CITY GUIDE

Хотелот "Сончева Порта" се наоѓа во непосредна близина на Охрид, на една висорамнина со 850м надморска височинa. ...
Ресторан и пансион Кутмичевица
Добрата храна и доброто вино, одат со Добро друштво, пријатен амбиент и "Лира". ...
Добродојдовте во топлиот и посебен амбиент на "Плаза Де Торос"
Хотелот е сместен во центарот на градот, во срцето на Струга.