WHERE

Кликни тука и внесете го вашиот субјект бесплатно >>

Кино Карпош

Контакт 02 333 2223
https://www.facebook.com/kino.karpos/

Опис

Одлично место за секое време од денот. Пријатен амбиент, како внатре така и надвор на летната тераса. Тука ќе можете да забележите и по некое маче, кое се чувствува исто како дома. Кафе Кино Карпош во ноќните часови секогаш е спремен за забава, за секоја генерација која ќе се најде тука. И не заборавајте да ги дегустирате одличните коктели, направени од супер-згодните шанкери.

Специфики

Дејност: Кафе барови
Карактеристики: After Work, Тераса, Место за пушење, Дизајн, Амбиент, Топ локација

Локација

Скопје, Македонија
Blagoj Davkov

Коментари

 

 

ПОПУЛАРНО


Booking.com