WHERE

Кликни тука и внесете го вашиот субјект бесплатно >>

Кафе Бар Синдикат

Контакт 070 264 476
https://www.facebook.com/KafeBarSindikat/

Опис

1. Според член 1, став 1, алинеја 1 од законовникот за основање на синдикални здруженија, кафе бар Синдикат е регистриран и започнува со работа на 15 септември, лето господово 2015то. 2. Синдикат е место за дружење, за мир, за слобода, за слога, за пиење и љубов помеѓу луѓето. 3. Во Синдикат може да членуваат сите омладинци и омладинки не помлади од 18 години, односно од легалната возраст за конзумирање на алкохолни пијалоци.

4. Синдикатот има конгреси, состаноци, статут, членски книшки и организира избори исклучиво и само во вонредни ситуации. 5. Синдикатот организира штрајкови, забави, пијанки, чајанки и други спортски активности. 6. Во Синдикат сите се другари, другарки, синдикалци и синдикалки

Специфики

Дејност: Кафе барови
Карактеристики: After Work, Тераса, Место за пушење, Дизајн, Амбиент, Топ локација, Ди-џеи

Локација

Скопје, Македонија
Orce Nikolov nb. 97

Коментари

 

ПОПУЛАРНО

WHERE CITY GUIDE

ТЦЦ ГРАНД ПЛАЗА се наога на само 3 км од центарот на Скопје е особено погоден за лица од сферата на бизнисот и спортот. ...
Понудата на хотелот вклучува соби со клима, ТВ, безжичен интернет, 24 часовна рецепција велнес центар и ресторан. ...
Новиот хотел Вила Рагуза е лоциран во мирна и при­­јатна средина на само 1км од цен­та­рот на гра­дот. ...
Хотелот Сити Палас е сместен на самото шеталиште покрај Охридското езеро, на само 300 метри од Стариот град. ...
Хотел Бела Куќа и Бистро Бар се наоѓа во строгиот центар на градот на 30 метри од Широк сокак ...