WHERE

Кликни тука и внесете го вашиот субјект бесплатно >>

Радио Бар

Контакт +389 71 489 288
https://www.facebook.com/RADIOBARMK/about/

Опис

Радио бар е еден од најквалитетните градски кафе-барови, што се грижи за добрата музичка понуда и каде се собираат фини луѓе и тоа од фини причини

Специфики

Дејност: Кафе барови
Карактеристики: Тераса, Топ локација, WiFi

Локација

Скопје, Македонија
Партизанска 52

Коментари

 

ПОПУЛАРНО


Booking.com