WHERE

Кликни тука и внесете го вашиот субјект бесплатно >>

Кантина

Контакт 076 445 056
https://www.facebook.com/KantinaLoungeBar/

Опис

Одлично место за кафе, ручек и добра забава.

Специфики

Дејност: Ланч бар
Карактеристики: Храна, After Work, Топ локација, WiFi

Локација

Скопје, Македонија

Коментари

 

 

ПОПУЛАРНО


Booking.com