WHERE

Кликни тука и внесете го вашиот субјект бесплатно >>

Бар Шаршија

Опис

Кафе-барот Бар Чаршија е сместен во дворот и дел од влезот на ан што во минатото постоел на ова место, вдахнува живот во чаршијата и привлекува со концепт што е поинаков од многу кафулиња во Битола. Амбиентот е направен така што се чувствува минатиот живот на стариот ан, неговите руинирани ѕидни се декоративни и изгледаат прекрасно. 

Специфики

Дејност: Кафе барови
Карактеристики: Дизајн, Амбиент, Топ локација, WiFi

Локација

Битола, Македонија
Титовелешка 24

Коментари

 

 

ПОПУЛАРНО


Booking.com