WHERE

Кликни тука и внесете го вашиот субјект бесплатно >>

Расчекор

Контакт 075 357 878
http://rascekor.com/

Опис

Расчекор е еден модерен ноќен клуб кој постои континуирано уште од 1991 година. Составен е од три дела и има капацитет од над 1000 луѓе. Во секој дел има по еден шанк. Ноќниот клуб е опремен со најсофистицирана опрема за музика и осветлување. За обезбедувањето и сигурноста се грижи професионална агенција. Едноставно, сигурно место за одлична забава.

GOOGLE 360° VIRTUAL TOUR

Специфики

Дејност: Клубови, Дискотеки
Капацитет: 1000

Локација

Битола, Македонија

Коментари

 

 

ПОПУЛАРНО


Booking.com