WHERE

Кликни тука и внесете го вашиот субјект бесплатно >>

Кабаре Лектира

Контакт 078 237 321
https://www.facebook.com/puzderlektira

Опис

Еден од најпознатите локали во центарот на Битола

Специфики

Дејност: Кафе барови, Клубови

Локација

Битола, Македонија
Партизанска бб

Коментари

 

ПОПУЛАРНО


Booking.com