WHERE

Кликни тука и внесете го вашиот субјект бесплатно >>

Барбакан

Контакт 02 307 5093
https://www.facebook.com/BarbakanBistroBar

Опис

Нема да згрешите што и да нарачате – гастро-изборот на ова актуелно бистро е автентичен и богат

Специфики

Дејност: Кафе барови, Бистро бар, Ланч бар
Карактеристики: Храна, After Work, Тераса, Место за пушење, Дизајн, Амбиент, Паркинг, WiFi

Локација

Скопје, Македонија
8 Септември бр. 18

Коментари

 

ПОПУЛАРНО


Booking.com