WHERE

Кликни тука и внесете го вашиот субјект бесплатно >>

Менада

Опис

Во ентериерот на култната Менада се наоѓаат предмети кои експлицитно прикажуваат едно време од Неолитот до денешни денови.Тука се карактеристичните предмети - реплики на артефактите ископани пред многу години. Најзначајната фигура е Мајката Божица, симбол на плодноста. Во рамки на ГЕМ-клубот функционира и кафуле, кое постои со своето култно име Менада. Менада е истиот оној простор кој во осумдесеттите и деведесеттите години на минатиот век беше едно од главните собиралишта на андерграунд сцената

Специфики

Дејност: Кафе барови
Карактеристики: Храна, After Work, Тераса, Место за пушење, Топ локација, Жива музика, WiFi

Локација

Скопје, Македонија
Казанџиска 2

Коментари

 

ПОПУЛАРНО


Booking.com